Healing på Gotland

Hej och god morgon alla underbara och härliga människor som väljer att komma in till min lilla hörna på internet, som oftast handlar om andlighet och vårt psyke. Jag har berättat om det till er förut, att jag brukar gå och få healing på Gotland, och företaget som jag går till heter Sörbom massage. Det är så många av er läsare som har skrivit till mig och berättat att ni så gärna vill veta mer om healing, och vad kan då passa bättre än att nämna några ord om just det här företaget. Till Sörbom massage ska man gå om man behöver healing på Gotland, eller om man är i behov av någon behandling i massage. Det är verkligen riktigt bra att få healing. Att kroppens och själens olika energifrekvenser programmeras om till andra frekvenser gör att de olika energier som finns samspelar bättre, vilket resulterar i mycket större själslig och kroppslig balans. Jag tillhör den här gruppen av högkänsliga individer, och för mig har det varit extra viktigt att komma i balans. Är man högkänslig känner man väldigt lätt av både bra och dåliga energier, och man kan då behöva hjälp med att filtrera ut det negativa, att “sopa ur” systemet, vilket jag får hjälp med av denna healing. Jag är en mer harmonisk människa nu, än vad jag var tidigare, så därför är jag väldigt tacksam över att Sörbom massage finns för oss som behöver denna hjälp med healing på Gotland. Är ni intresserade av att få må bättre och att komma i balans rekommenderar jag er verkligen att beställa tid till Sörbom massage. Det finns bra information på deras hemsida, så jag rekommenderar er att gå in där. Annars ska ni bara lyfta luren och slå en signal till Stefan Sörbom, och hans företag Sörbom massage!