Massage för oss i Vimmerby

Härligt att ni är så många som skriver och berättar att ni uppskattar att läsa här i bloggen. Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna och eftersom det här med massage är något jag tycker fler personer borde prova på, ska jag skriva ett inlägg om just detta, närmare bestämt om möjligheten till att få massage i Vimmerby. Det är många som har problem med spänningar och värk i kroppen, och därför bestämde jag mig för att skriva om det som har fungerat för mig, nämligen massage. Jag går till ett företag för att få massage i Vimmerby, ett företag som heter Mia’s massage och friskvård.  

 

Jag har varit där några gånger nu och har blivit så otroligt avslappnad i kroppen. Det finns egentligen inga ord för att beskriva hur underbart skönt det här är, och oavsett vilket syfte man har med sin massage så vet jag att på Mia’s massage och friskvård, där kan man få hjälp med massage för att kunna slappna av eller i smärtlindrande syfte. Jag var inte riktigt medveten om hur spänd jag har varit tidigare, men det var mer regel än undantag att äta värktabletter flera gånger om dagen, det har jag slutat med nu eftersom denna massage verkligen hjälper. Det känns riktigt schysst att få rekommendera er det här företaget, eftersom jag är helt säker på att många av er skulle må väldigt bra av att gå iväg på denna massage i Vimmerby. Om ni har någon fråga eller fundering kring massage eller massagerelaterad verksamhet, så rekommenderar jag er att ni hör av er till Maria Bertilsson Lindholm, och hennes företag Mia’s massage och friskvård. Hon är nämligen utbildad inom massageterapi, och kan genomföra de flesta behandlingar i massage.