Eva Kalderon AB

Härligt mina vänner att ni är så många som skriver till mig och berättar hur mycket den här bloggen betyder för er! Denna blogg som oftast handlar om andlighet och vårt välbefinnande. Det finns tydligen ett stort sug efter detta i vår allt mer ytliga värld! Jag har berättat om det förut, och det skadar inte att säga det igen, att jag brukar gå på yoga i Förslöv, och jag går till Eva Kalderon och hennes företag för att kunna yoga just här i Förslöv. 

Det är många av er läsare som har skrivit till mig och berättat att ni så gärna vill veta mer om just det här företaget. Därför tänkte jag ta mig lite tid att berätta om Eva Kalderon för er i det här blogginlägget. Ja, det är verkligen riktigt bra med yoga. Att kroppens och själen samspelar bättre, vilket innebär en mycket större själslig och kroppslig balans. Jag tillhör den här gruppen av högkänsliga individer och för mig har det varit extra viktigt att komma i balans. Är man högkänslig känner man väldigt lätt av både bra och dåliga energier och man kan då behöva hjälp med en sådan här bra metod som yoga är. Jag är en mer harmonisk människa nu än vad jag var tidigare, så därför är jag väldigt tacksam över att Eva Kalderon kan erbjuda kurser i yoga i Förslöv, både för dem som är nybörjare och för dem som hållit på med detta länge. Ni som bor i närheten av Örkelljunga, Munka-Ljungby, Perstorp eller i Förslöv kan höra av er till Eva Kalderon och se om det inte finns någon yoga-kurs även för er. Kundalini-yoga, hatha-yoga och aroma-yoga och yoga-nidra är bara några exempel på vad det går att deltaga i. Här finns det klasser i yoga i ”Kulan” på Förslövs idrottsplats. Hoppas vi ses på yogan snart!