En konstnär i Mölnlycke

Nej men se godmorgon, godmorgon på er alla mina underbara följare. Jag hade en naiv förhoppning om att kunna lära mig att måla lika vackra tavlor i olja, som en konstnär i Mölnlycke som heter Kajsa Stamenkovic kan. Vilket fick in mig på det här studieförbunds-spåret! Jag anmälde mig till en kvällskurs i oljemålning, oj så roligt och kreativt det var! Det var så intressant att få förkovra sig i målandets konst, så jag ska fortsätta även en andra termin nu till hösten. Hur det nu än är, så inser jag mina begränsningar. Jag har inte den här naturliga fallenheten till att måla, som denne duktiga konstnär i Mölnlycke har. Konst intresserar mig mycket, och jag går lika gärna till konstmuseet som att köpa konst av någon konstnär här i Mölnlycke. Jag har varit på flera av Kajsa Stamenkovics utställningar och jag blev djupt imponerad av vad jag såg. Det är så fina oljemålningar hon har gjort, och kunde jag bara måla hälften så bra som hon gör, skulle jag vara mer än nöjd. Jag har själv köpt några tavlor av Kajsa Stamenkovic och hängt upp i vardagsrummet. Mina egna tavlor har jag hängt i en diskret vrå av sovrummet däremot. Alla som är intresserade av att få ta del av de vackra tavlor Kajsa Stamenkovic målar, borde ta kontakt med henne. Hon erbjuder flera konstverk i olika prisklasser. Det är särskilt spännande med en konstnär i Mölnlycke tycker jag, eftersom jag själv bor i Göteborgsområdet, och alltid tycker om när människor här i vårt lokalsamfund skapar på det ena eller det andra sättet. Kajsa Stamenkovic kan ge er tips och råd kring valet av konstverk, om ni är osäkra på vilken typ av tavla som skulle kunna passa. Kom ihåg att hon har många års erfarenhet av att måla tavlor.